Cautare

5563 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tjiu la spitalu tudor" (4.13 secunde)
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Ca urmare, Corneliu Vadim Tudor a recomandat, inca o data, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze prin absenta turul doi al alegerilor prezidentiale.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
Din pacate, parodierea celebrelor versuri a devenit o nevoie acuta pentru romanii obligati sa asiste zilnic la prostituarea distinsilor politicieni. ... Lasand la o parte penibilele justificari, cert este ca vom avea un guvern de coalitie, iar opt portofolii vor fi impartite, frateste, de PUR si UDMR.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca PRM a decis depunerea candidaturii Ancai Petrescu pentru functia de primar general al Capitalei. ... Tudor.
Corneliu Vadim Tudor este foarte sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din toamna inca din primul tur. ... "Eu in toamna voi castiga alegerile prezidentiale din turul intai", sustine Vadim Tudor. ... Ii fac la Golden Blitz un cabinet frumos acolo si sta acolo", a mai spus Vadim Tudor.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
Parlamentarul romano-israelian Nati Meir a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca va apela la Curtea de Conturi si la PNA si va spune ce stie, in cazul in care conducerea PPRM nu-l lasa in pace. ... Eu sunt si am fost la PPRM.
Tudor Chirila da de pamant cu Guvernul Ciolos/ www.dcnews.ro Tudor Chirila si-a exprimat nemultumirea in privinta noului guvern despre care spune ca nu are nimic de-a face cu tehnocratii "Care guvern de tehnocrati? ... Orice, dar numai guvern de tehnocrati nu", a fost mesajul transmis de Tudor Chirila.
Purtatorul de cuvant al PPRM, deputatul Dumitru Avram, a anuntat sambata ca liderii grupurilor parlamentare PPRM din Senat si Camera Deputatilor ii solicita lui Corneliu Vadim Tudor sa revina in fruntea partidului.
Presedintele PPRM, Corneliu Ciontu, a declarat ieri ca este surprins de evolutiile bizare si neprincipiale care au avut loc in partid in ultimele zile, legate de renuntarea la orientarea populara si revenirea la fosta denumire de PRM.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Tudor Gheorghe canta o manea. ... Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor. ... Iuliana Tudor are deja emotii pentru editia "O data-n viata" din aceasta seara pentru ca nepravazutul va guverna toata emisiunea.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri in plenul Senatului ca a renuntat la organizarea mitingului de protest de la Odorheiu Secuiesc.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca legea lustratiei este o "mare ineptie" si a apreciat ca acest act normativ nu va fi adoptat de Parlament. Vadim Tudor a spus ca aceasta initiativa legislativa este menita sa distraga atentia poporului de la "drama pe care o traieste".
google-analytics.com